<

Оновлення стадіону «‎Олімп» у Володимирі вартуватиме близько 12 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 23.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
67
/ коментарі 2

Бігові доріжки, баскетбольне поле та сектор для легкої атлетики планують оновити на центральному стадіоні у Володимирі-Волинському.

Про це розповів під час брифінгу 23-го березня мер Ігор Пальонка. За його словами, проведено перерахунок проєктно-кошторисної документації і вже відомо, що вартість запланованих робіт вартуватиме близько 12 мільойнів гривень.

Можливо, ціна опуститься після тендеру, якщо підрядник запропонує нижчу ціну.

Читайте також: Спортивні плани Володимира 2021: бігові доріжки на стадіоні, майданчики у школах та можливість фінансування організацій, що готують юних спортсменів.

Цьогоріч планують облаштувати сучасні бігові доріжки з покриттям, баскетбольний майданчик та зону для легкої атлетики. За словами очільника міста, мешканці міста зауважують, що стан стадіону бажає кращого, особливо незручно займатися легкоатлетам, адже бігати на асфальтному покритті трафмонебезпечно.

Щодо ремонту трибун, то на них передбачено у бюджеті цього року 500 тисяч гривень. Можливо, за цю суму відремонтують якийсь один сектор, зазначив мер.

Як розповів Пальонка, на днях він мав зустріч з головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком, на якій обговорили можливе сприяння у реконструції спортивної споруди. Погуляйко обіцяв згодом відвідати місто.




коментарів: 2
  1. Кажуть що костку будуть класти вже не ті спеціалісти що на стадіоні “Шахтар”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер