<

Онлайн трансляцію із сесійної зали вимагають депутати Володимир-Волинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 21.12.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На останній сесії Володимир-Волинської міської ради у 2017 році, депутати підняли питання щодо можливості проведення онлайн трансляції із сесійної зали. 

21-го грудня, в порядку денному депутати обговорили можливість встановлення кількох камер, аби ті робили пряму трансляцію на сайт міської ради. З такою ініціативою виступив Ярослав Жук, який повідомив, що контактував із колегами з Сокаля де працює така система. Депутат Жук повідомив, що для цього потрібно дві камери, а саму трансляцію здійснювати через Ютуб. За словами депутата така система коштувати буде 15-20 тисяч.

Депутата Жука підтримали колеги по фракції. Також і начальник організаційно-аналітичного відділу Ірина Ліщук додала, що вони лише “за” онлайн трансляцію, але коштів поки не передбачено в бюджеті на таку систему.

Ініціатива Ярослава Жука не була підтримала більшістю і в регламент Володимир-Волинської міської ради 7-го скликання поправку не внесли, так і залишили, що є “можливість проведення онлайн трансляції” і не зробили її обов’язковою.

Однак, міський голова Петро Саганюк дав доручення першому заступнику та начальнику аналітично-організаційного відділу підготувати на першу сесію 2018 року розрахунки, скільки буде коштувати така система, її монтаж і налагодження.

Для прикладу додаємо відео-трасляцію із сесійної зали міста Сокаль (Львівська область):




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця