<

Публічний звіт народного депутата Ігоря Гузя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 25.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 5

25-го жовтня у Володимирі-Волинському відбудеться звіт народного депутата України Ігоря Гузя за 2 роки діяльності у Верховній Раді.

Частина 1.

Частина 2.

Частина 3.

Публічний звіт народного депутата України Ігоря Гузя відбувається в рамках проекту “Модельний округ” Програми  USAID РАДА.

Читайте також: На публічний звіт народного депутата Ігоря Гузя прибуло понад сотня представників громадськості

img_9820
img_9831
img_9834
img_9964
img_9962
img_9920
img_9954




коментарів: 5
  1. Ігоре Володимировичу! Щось про Вашу позицію і дії, у контексті велетенських передвиборчих гасел, типу “ІГОР ПРИЙДЕ – ПОРЯДОК НАВЕДЕ!”, котрі були розміщені на центральному ринку Нововолинська та боротьби із корупцією у нашому місті де вона (корупція), аж шкварчить у місцевій сапожніковсько-рожелюківській владі, у своєму звіті згадувати будете? Ну, там про кумівство, сватівство, свояцтво, хабарі, “відкати”, віддане за пів-дарма чи задарма комунальне майно громади і землю різним-всяким “Потрібним” і “Корисним” людям та інші злодійські штучки, говорити будете? ВИ не підтримали мене, І.В., у моїх численних судових позовах проти місцевого, авторитарного режиму ніколи і жодного разу. Хоча, добре знаєте про них. Як і не відреагували, належним чином, на заяву Нововолинського люстраційного комітету, колись.

  2. Єгор!Ану розкажи людям, тільки чесно розкажи, куди “вклав” дванадцять з половиною мільйонів,про які так хвалився,що будеш будувати дитячі майданчики в виборчому окрузі.Назви села районів де побудував.

  3. Все б нічого,але його голос за підвищення депутатської зарплати,особисто для мене багато на що відкрив очі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок