<

Оксана Сапіга розповіла про соціальну роботу та бізнес-центр у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:59 | 7.11.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Журналісти інтернет-видання “БУГ” зустрілися із Оксаною Сапігою, яка окрім того що очолює у Володимирі-Волинському бізнес-центр, але й активно займається соціальною роботою.

Один з останніх проектів Оксани – соціальний ролик “Людина починається з тебе”. Також дівчина подавала проект на бюджет участі, суть якого – встановлення спеціальних електронних боксів, які б слугували довідниками для туристів.

Про роботу над соціальним роликом, у бізнес-центрі, а також інші проекти Оксани Сапіги дивіться в нашому сюжеті:




коментарів: 4
  1. цій милій дівчинці ще в ляльки треба гратись, а не бізнес-центром керувати)))))) на цій посаді мав би бути бізнесмен рівня Гершона, Барбелюка чи Юнака, а то – “грандіозний” проект – два пиріжка по 10 грн)))))) смішно

    • Це жах стільки жовчі від вас! В Україні все буде супер, бо є такі щирі і цілеспрямовані люди як Оксана! А таких як ви, спостережлива володимирчанко, треба ігнорувати, бо замість того,щоб дати конструктивні поради, Ви ховаєтесь за фейковим ніком і поливаєте все своєю жовчю!

  2. НЕ ЗНАЮ ЯК НАСЧЬОТ ЛЯЛЬОК.КРАЩЕ ВЖЕ ДАЛІ КЛИМЮКУ ПРИСЛУГОВУВАТИ, БОЙОГО СТАРІ ШКАПИ НЕ ТАКІ ПРОВОРНІ ЯК ОКСАНКА)))

  3. Типовий представник сучасного керівника. За такими молодими і креативними людьми – майбутнє. Побільше б у Володимирі такої небайдужої молоді, це дало б можливість для стрімкішого руху вперед у правильному напрямку. Місто повинно цінувати такі перспективні і цілеспрямовані кадри, давати можливість саморозвиватися і вдосконалюватись. Оксана, Молодчинка!!!. Сподіваюсь, твій приклад додасть впевненності і іншій активній молоді!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер