<

Оголосили учасників конкурсу на перевезення пасажирів у громаді Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:38 | 28.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1703
/ коментарі 2

24-го грудня відбулось відкриття конвертів з документами учасників у відкритому конкурсі на перевезення пасажирів у громаді Володимира.

Маршрутне таксі курсуватиме по маршрутах №4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод» №9 «вул. Зимнівська — оз. Лісне»  та «Ласків-Володимир-Волинський», повідомляють на сайті міста.

Як зазначають, до участі у конкурсі надійшли конверти з документами від двох конкурсантів – підприємців Вадима Шуби та Михайла Тищука.

Наразі документи перевіряють на дотримання усіх вимог. Зокрема, для роботи на даних маршрутах загального користування, транспортні засоби мають відповідати ряду умов, серед яких: 

  • доступність людей з обмеженими можливостями
  • запровадження системи моніторингу та диспетчеризації транспортних засобів (GPS) із застосувнням програмного забезпечення
  • можливість подальшого впровадження системи АСООП  (е-квиток, jps-трекери) з 1.01.2023 року.




коментарів: 2
  1. Розсмішили! 5 років власник транспорту не переймається якістю перевезення. Іржаві, ннесправні, переповнені, зі зрізаними, бруднющими сидіннями надгробки 4ки… сунуться, летять по місту, з відсиненими дверима влітку, замезлі взимку. Повні люду, напхані дітлахами по бруківці Шевченка розсипаються, стають, ее доїжджають. А спробуйте доїхати з цукрового ввечері, до поїзла? Так то ж нереально. Як його допустили з тим брухтом до конкурсу і без резерву транспорту???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок