<

Оголосили тендери на закупівлю техніки для комунальних підприємств Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 29.03.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
374
/ Коментарі відсутні

У Володимирі тривають процедури тендерних закупівель. Аукціони оголосили на купівлю тракторів з причепом та відвалом та міні-трактора зі щіткою та відвалом для КП «Полігону», міні-трактора зі щіткою, причепом та відвалом для КП «Троянда» та деревообробного обладнання для «УЖК» на загальну суму 4,568 млн грн.

Про аукціони оголосили на сайті державних закупівель Прозоро.

Відтак для КП “Полігон” планують закупити 2 трактори LOVOL FT 754 з причепом та відвалом китайського виробництва за 3 млн 32 тисячі грн. Тендер оголосили 16-го березня. Торги закінчилися 24-го березня. Трактор мають поставити до 30-го червня. Передбачається, що виробник надасть гарантію 12 місяців на техніку або 1000 мотогодин.

Свою пропозицію подало ТОВ СТ-ПРОЗОРО з Борисполя, яке пропонує ціну 2 961 588 грн. Але рішення з ним ще не підписане, через деякі невідповідності в документах.

Також для Полігону купляють міні-трактор зі щіткою та відвалом китайського виробництва LOVOL FT 354 або еквівалента за 581 тисячу грн. Тендер оголосили 14-го березня. Торги завершилися 22-го березня. Техніку мають доставити до 30-го червня. Гарантійний термін експлуатації повинен бути не менше 12 місяців або 1000 мотогодин.

Пропозиції подали двоє учасників: ТОВ “Техноторг” з Миколаєва, який готовий продати таку техніку за 581 тис. грн та ТОВ СТ-ПРОЗОРО з Борисполя. Їхня пропозиція – 549 тис. грн.

Міні-трактор LOVOL FT 354 (або еквівалент) зі щіткою, причепом та відвалом за 735 тисяч грн купують і для КП “Троянда”. Тендер оголосили 23-го березня. Подача пропозицій ще тривають до кінця місяця. Трактор мають доставити до 30-го червня.

Для володимирського КП “Управляюча житлова компанія” купують подрібнювач гілок PG-120BD-KP (встановлений на автомобільний причіп з додатковим комплектом ножів). Попередня вартість обладнання – 220 тисяч грн. Аукціон оголосили 14-го березня, 22-го березня торги завершилися.

Уже визначились із переможцем. Тендер виграло ТзОВ “Грандпостач” із села Підгайці, Луцького району, яке запропонувало ту саму ціну 220 тис. грн. І були єдиними, хто брав участь у торгах. Деревообробне обладнання мають поставити до 30-го квітня.

Нагадаємо, що цього року у Володимирі планують закупити техніку на 18 млн грн. Раніше оголосили тендер на придбання сміттєвозів для благоустрою на КП “Полігон” за 4 млн грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер