<

Оголосили конкурс для вибору керуючої компанії індустріального парку «Володимир»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 20.01.2023 / Володимир / /
Перегляди
761
/ Коментарі відсутні

Володимирська міська рада ініціювала конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку «Володимир». З 19-го січня по 17-го лютого 2023 року буде здійснюватись прийом документів.

Концепція Індустріального парку «Володимир» затверджена рішенням міської ради від 27-го липня № 15/7 “Про внесення змін до рішення міської ради” та №40/8 “Про створення індустріального парку Володимир-Волинський та затвердження Концепції його розвитку”, йдеться на сайті міста.

Як зазначають, строк, на який створюється індустріальний парк «Володимир», становить 30 років.

Об’єкт конкурсу: земельна ділянка площею 37,657 га, яка знаходиться за адресою: вулиця Луцька, м. Володимир, Волинської області (територія відстійників цукрового заводу)

Цільове призначення земельної ділянки: 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Тип земельної ділянки: “greenfield”, вільна від забудови земельна ділянка без об’єктів нерухомого майна.

Умови для учасників конкурсу:

  • виконання Концепції Індустріального парку;
  • забезпечення будівництва повного комплексу споруд для ефективного функціонування виробництва учасників Індустріального парку;
  • обов’язкова реєстрація учасників Індустріального парку – юридичних осіб на території Індустріального парку «Володимир»;
  • надання земельної ділянки в оренду на термін дії договору з правом передачі в суборенду відповідно до чинного законодавства;
  • забезпечення постійного функціонування Індустріального парку.

З умовами конкурсу та документами, які треба подавати, можна ознайомитись на сайті міської ради.

Нагадаємо, 25-го травня 2022 року у Володимир-Волинській мерії  провели робочу нараду щодо створення на території міста індустріального парку.

27-го липня 2022 року у Володимирі внесли зміни до рішення міської ради від 1-го жовтня 2020 року про створення індустріального парку у Володимирі на території колишніх відстійників цукрового заводу, де уточнили види промислової діяльності та вимоги до учасників, а також затвердили Концепцію його розвитку.

Розпорядженням Кабінету Міністрів від 8-го жовтня 2022 р. № 889-р індустріальний парк «Володимир» включено до Реєстру індустріальних (промислових) парків України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа