<

Один із наймастабніших ярмарків та свято писанкарства відбулися у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:07 | 2.04.2017 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

1-го квітня у центрі Володимира-Волинського пройшов ярмарок “Весняні передсвятки”. Організував захід виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради.

За словами заступника міського голови Лариси Кулікової, передпасхальні ярмарки завжди виходять найбільш масштабними. Так цього разу захід зібрав 130 учасників з Волині та інших областей.

“Як правило , весняний передпасхальний ярмарок у нас найбільш масштабний. Тут можна купити продукти до святкового столу: м’ясо, яйця, овочі, багато меду тощо. Усе є для того, щоб можна було зробити смачне свято. За кілька днів перед ярмарком ми моніторимо ціни не тільки на ринку, але і в супермаркетах. Розглядаємо і колегіально встановлюємо прийнятні ціни. Коли до нас записуються учасники, їх інформуємо про ціни і ті, кого влаштовує така ціна, приїжджають до нас. Вивішуємо на ярмарку спеціальні цінники на продукцію, номер телефону за яким можна звертатися, якщо продавці не дотримуються встановлених граничних цін. Таким чином і контролюємо, щоб люди могли купити товари дешевше,” – розповіла заступник міського голови Лариса Кулікова.

Окрім традиційних продуктів на ярмарку можна було придбати різноманітну пасхальну атрибутику, писанки від місцевих майстрів, дізнатися про секрети написання пасхального яйця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер