<

Один із депутатів Володимир-Волинської міськради заявив про вихід з фракції “Батьківщина”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:19 | 3.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 13

Депутат Володимир-Волинської міської ради Леонтій Дмитрук повідомив, що написав заяву на вихід із фракції “Батьківщина”. Мотивами такого вчинку чоловік поділився на своїй сторінці у Фейсбук 3-го липня.

“Я з 2004 року є членом партії «Батьківщина». Разом з партійцями та однодумцями пройшов два Майдани, мене двічі обирали депутатом Володимир-Волинської міської ради. Партію не міняв і життєві принципи теж. Але сьогодні я зареєстрував заяву про свій вихід з фракції «Батьківщина» у міській раді. Не можу бути в одній фракції з людьми, які відверто в очі брешуть мені та виборцям. Поясню більш ширше. Останнім часом перед сесіями, коли ми збираємося на засідання аби обговорити наше голосування за ті чи інші питання, то приймаємо одні рішення, а вже на сесії депутати голосують зовсім по іншому.

Якась клоунада виходить. Я витрачаю свій час на засідання, щось обговорюємо, а в підсумку я почуваюся ошуканим своїми ж партійцями. Дорослі люди і відповідальні політики так не чинять! Так роблять ті, хто з пелюшок не виріс і далі свого носа, точніше вигоди, не бачить. Ви так ніколи не збудуєте державу, не зміните місто і запам’ятаєтеся своїм виборцям маніпуляторами та брехунами. А з такими мені не по дорозі. Звик чесно працювати і чесно людям в очі дивитися”, – написав місцевий обранець.

Нагадаємо, що понад рік тому склад фракції “Батьківщина” у Володимир-Волинській міській раді покинув Олег Ковальчук. Тоді ж чоловік склав депутатський мандан. Однак як повідомили колеги, Ковальчук залишився членом партії “Батьківщина”.




коментарів: 13
  1. Це ще треба вміти в такому віці удачно торганути своїм тілом, продався за рибку Карпюку

  2. В такому віці думаєш не про рибку, всю рибку рве молодняк. Можна купити центральне місце на кладовищі, але не в раю!!!

  3. Один вже купив те центральне місце А Дмитрук молодець! Скільки можуть сєкретарішки і пару бзд*****их бютівців на його авторитеті виїжджати.Дохтор Шевчук я прав?)))))))))))))))))))))))

  4. Думаю аби буди вже до кінця чесним перед виборцями, то депутатський мандат теж потрібно скласти.

  5. Якби не Дмитрук, то представників Батьківщини було б значно менше у міській раді, у нього на окрузі найбільше голосів за партію було. І мандат ні до чого складати, бо з партії Леонтій Іванович не вийшов !!! а те що не хоче брати участь у схемах продажного секретуткі то правильно

  6. Що “батьківщина” , а що “наш край” то вшистку єдно…..Хоч в одного чоловіка совість проснулася і сказав годі! А може той Дмитрук на справді там не пасує, бо в дворах не вміє концерти давати?

    • Дмитрук молодець ! Нарешті дійшло а може дуже припекло те , що фактично всі партійці – депутати віп Батьківщини нічого спільного з ідеологією партії ” Батьківщини” не мають . і явний приклад того ,є те що в Верховній Раді ” Батьківщина ” перебуває в опозиції до БПП , а у Володимирі – майже всі місцеві депутати від БПП – лепші друзі” Батьківщини ” – і голосують разом і чарку часом разом пють і ділишки разом провертають . і Дмитрук мабуть все бачив і нарешті його прорвало – давно пора було це зробити !!!

  7. Батьківщина не вельми втратить!! Бачимо по рейтингах у Юлі все ок! А всі заздрісні патріОти ще вкусяться

  8. і ще . Не можу зрозуміти , чому у нас в місті люди голосували за депутатів від місцевої Батьківщини .Та подивіться та проаналізуйте уважно та вони всі ( крім Дмитрука) або самі карєристи , або ходять до папи та випрошують теплв місця для себе , або для своїх дружин , дітей , зятів та кумів або посто є звичайні пристосуванці-та подивіться як вони і за що голосують на сесіях та в комісіях . Жах та й годі !!!

  9. Який піп. така і паства (вірніше попадя). Бреше і не моргне перед народом, а поза очі бабло косить. Ще здуру виберіть її президентом, бо вам розуму для цього, бачу, вистачить, Тоді вже на життя не нарікайте, бо не натішитесь. Дмитрук правильно зробив, тільки чогось пізно.

  10. Мужик на фото хоть ше не старий, але підхід як в мене: хоч комп’ютер і є, але ручкою на бумазі якось надійніше, нє? :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер