<

Одну із двох обіцяних доріг заасфальтували та здали в експулатацію до Великодня у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 27.04.2016 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Раніше повідомляли, що у планах керівництва міської ради до Великодня заасфальтувати дві вулиці: Зубинського та Кальнишевського. На вулиці Кальнишевського провели капітальний ремонт та вже 27-го квітня здали в експлуатацію.

Оцінити якість зроблених робіт приїхали Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови, Віктор Фіщук, начальник ЖКГ, депутати міськради Микола Савельєв, Сергій Коба та Григорій Цаль-Цалко.

Роботи розпочали на минулому тижні, які виконує “Луцьке ДПМК”. Довжина вулиці 600 метрів, ширина 3,5 метри, а загальна площа 1 700 квадратних метрів.

“Хлопці молодці, зробили швидко. Наше побажання було щоб без підтоплень тому в майбутньому, бо профіль вулиці вищий, а будинки посаджені нижче. Вулиця мала трохи не рівний повздовжній профіль, то ми його максимально намагалися вирівняти. Проектом передбачене ще підсипання обочин. Цю дорогу ми включили в план співфінансування із обласним бюджетом. На сьогодні з області не виділено ні копійки. З міського бюджету виділили 50% і домовилися із організацією, що вони роблять весь об’єм роботи, а з нас фінансове зобов’язання в 700 тисяч,” – зазначив Віктор Фіщук.

Як розповів Святослав Левшенюк, майстер БМР, вже сьогодні, 27-го квітня, розпочали роботи на Зубинського і Професора Бобка. Хоча не обіцяють, що встигнуть до Великодня.

Що стосується вулиці Кальнишевського, то тепер жителі просять у влади аби поклали “лежачих поліцейський”. Проте цей процес займає трохи часу та потрібно зібрати підписи і погодження жителів. Варіант встановлення дорожнього знаку також розглядають але з умовою, що поліція патрулюватиме даний участок.

На завершення зустрічі Віктор Фіщук похвалився, що днями придбали самохідний бензиновий тракторець-косарку. Сьогодні у нього перший робочий день та наразі він косить траву в парку “Слов’янський”. Тракторець купили минулого тижня для КП “Полігон” і коштував він для міста 40 тисяч гривень.

IMG_9173
IMG_9179
IMG_9183
IMG_9186
IMG_9188
IMG_9196




коментарів: 2
  1. цікаво яка гарантія на експлуатацію даної дороги, чи через рік-два будуть вже латати :)

  2. хто скаже скільки “відкату ” отримали папині депутати Коба , Савельєв.
    Цаль-Цалко , і що може розібратися юрист Фіщук і фахівець з центру зайнятості Матвійчук в якості доріг ? !!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер