<

Одній із політичних партій Володимира-Волинського перешкоджають проводити передвиборчу агітацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 21.10.2015 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 8

21-го жовтня до інтернет-видання “БУГ” звернувся із заявою очільник Володимир-Волинського місцевого осередку політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» Сергій Радкевич.

Так, Ганні Мєдведєвій, відповідно до заяви, свідомо створюють перешкоди у здійсненні права на проведення передвиборчої агітації з боку командира в/ч 1008 Бобнєва. Також зазначають, що по виборчому округу №12 до Володимир-Волинської міської ради балотується кандидат в депутати від іншої політичної сили Микола Андрощук, котрий є заступником начальника штбу в/ч 1008.




коментарів: 8
  1. Люди а шо та ку…а робить там? то ма бути наш депутат??? Боже, куди ми котимось…Їй би “мамкою” впору десь бути

  2. п.2 ст. 60 ЗУ “Про місцеві вибори” обмеження щодо ведення передвиборної агітації, де зазначено:”Кандидатам, які займають посади в органах державної влади, органах влади Автономної Республіки Крим, органах місцевого самоврядування, у військових частинах (формуваннях), на державних, комунальних підприємствах, у закладах, установах, організаціях (у тому числі за сумісництвом), забороняється залучати для передвиборної агітації або використовувати для будь-якої роботи, пов’язаної з проведенням передвиборної агітації, підлеглих їм осіб, службовий транспорт, засоби зв’язку, устаткування, приміщення, інші об’єкти та ресурси за місцем роботи, а також використовувати службові чи виробничі наради, збори колективу для проведення передвиборної агітації.”

  3. Нікому не забороняють агітувати, а якісь пані невідомій від укропа – перешкоджають. На кого розрахований цей виступ? Пожалійте нас укропчиків нещасних? Радкевич! Придумайте щось цікавіше…….

  4. Ганька баба не з тих, що хтось її має заважати. Та дурепа криклива сама всім життя портить. В депутати пішла. Тільки хто за тебе голосувати буде? на БУГ прийшла пропіаритись, і все!

  5. Ви вчіться у Діброви ( йде шляхом магната Ковальчука) пустив автобус за 2 дні до виборів (хоча не має дозволу на перевезення) і дурить людей ,щоб за нього голосували , бо тоді буде автобус. Куди дивиться влада , хто відповідати буде за безпеку людей.?!

  6. Ганна не орієнтується, що таке особовий склад, що таке командування частини, а хоче представляти інтереси військових в міській раді?????? А пан Радкевич… банальне пхання у владу, любим шляхом, без елементарної уяви про електорат, його проблеми…

  7. Ганьба і зверхній цинізм! Відкупила свого чоловіка від АТО, а зараз агітує військовослужбовців! І не соромно? Не в депутати, а в театр!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа