<

Одіозного депутата Володимир-Волинської міськради обвинувачують в адміністративному правопорушенні пов’язаному з корупцією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 7.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
97
/ коментарів 16

7-го вересня у приміщення Володимир-Волинського міського суду відбулось слухання відносно депутата міськради, нашокраївця Руслана Мороза. Звинувачення висунуте правоохоронними органами та інкримінують адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією.

Судовий розгляд анонсували на 11 годину. Хоча на офіційному сайті Володимир-Волинського суду взагалі не зазначено, що буде слухатись така справа.

Безымянный

Ще цікавим фактом є те, що суддею в справі виступає Надія Пікула, а адвокат Роман Рудись. Не секрет для володимир-волинців, що вказані особи перебувають в родинних зв’язках – теща та зять.

Підтримати колегу депутата прийшли однопартійці. А також слідкувати за процесом зібрались журналісти місцевих видань, активісти та депутати міської ради.

Судовий розгляд розпочався близько 12-ї години і тривав 15-ть хвилин.

IMG_0657

Руслана Мороза обвинувачують у вчиненні адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією. А сама мова йдеться про виділення 12 сотих землі під садівництво для тещі депутата. Зокрема підозрюють, що депутат під час розгляду питання на земельній комісії у вересні 2015-го року приховав родинні стосунки і підтримав це рішення. Пізніше, 2-го жовтня 2015-го року під час сесії депутатів міськради 6-го скликання також не озвучив, що існує конфлікт інтересів і проголосував за це рішення.

Адвокат Рудись повідомим, що обвинувачуваний та свідки не дочекались початку слухання та повернулись на робочі місця. Судовий розгляд перенесли на 15 вересня, об 14-й годині.

Також прокурор подав клопотання та просив на наступний розгляд долучити матеріали відеозйомки сесії, котра відбулась 2-го жовтня 2015-го року.

IMG_0656
IMG_0655




коментарів: 16
  1. Таке знущання над судочинством може бути тільки в проклятому “петрограді”…ви там шо вже зовсім о…. їли? Саганюк це вже не ганьба для твоєї вотчини , це моральний і повний п….ц!

  2. Ні для кого не серет, що Роман Рудись виступає “адвокатом” одіозного депутата Мороза. І так, він неодноразово був представником у справах по Морозу. Найцікавіше те, що зазвичай його справи розглядаються у комбінації Пікула-Рудись-Мороз. І в цих справах Феміда завжди була на боці Мороза. Були випадки, коли заявлялись відводи головуючій Пікулі, по причині “родства” з зятьком Рудисем, однак головуюча їх жодного разу не задовільняла.
    Не секретом буде і те, що нещодавно слухалась справа проти самого Р. Рудися за ст 130 КУпАП(керування у стані алкогольного сп’яніння) в котрій головуючий був суддя Лященко О.В.. Так от, результатом стало закриття справи за пропущення строків. Тому порада на майбутнє для тих, хто керуватиме п’яним за кермом, зловили затягуй справу, не приходь, відкладай, хворій. Пройшло 3 місяці, справу не розглянули, ти СВОБОДЕН. І якщо випадково не дай Боже, завтра п’яний за кермом зіб’є доньку, чи сина судді, то може тоді він буде приймати зваженіші рішення

  3. Най юго шляхє трафлєют де ж він , курва, одіозний він просто бандюган поліція ти сі на шо дивиш? чи ти разом з такєми як той припарок ???

    • яка поліція у Володимирі , про що ви гутатите , вона може тільки наручники наради зривати та наручники одягати на неслухняних депутатів та слухати команди працівнивників теплокомуненерго .

  4. А судьи кто ? … Не Януковича надо было гнать , а этих , пустивших корни, князьков местного разлива !

  5. Пікула сама порушила закон про корупцію, розлядаючи справу де за адвоката її зять.

  6. ” Княжий”Володимир вже геть ох….їв.Теща – “судить” , зятьок -“захищає”.Такої наруги над совістю і судочинством ще світ не бачив.

    • познайомтесь з деякими останніми рішеннями нашого” справедливого”-
      суду – явно заказні папи , то про що говорити , подивіться як пан Саганюк вітає чиновників нашого справедливого суду з днями народженнями суддів , чи з професійними святами , чи послухайте які команди йдуть з білого дому до суду і тоді все стане ясно який в нас в Володимирі суд…

      • цікаво , а як наливають Саганюку 100 грам в суді , його везуть в лікарню в наручниках …

        • буде для Мороза все добре , схилить голову леред папою ,той позвонить до своєї подружки Пікули в суд і рішення суда буде таке як треба , таке ж у Володимирі поставлено на конвейєер вже давно, так і буде зараз , ну можливо відбудеться Мороз легким переляком – адвокат у нього – ого , хіба може бути інше рішення , як рішить теща , так і буде …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця