<

Обвалені тротуари, закладені цеглою ями та діра в ливневу каналізацію: Інспектор Ляля у дворі на вулиці Сагайдачного у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 3.01.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Мешканці багаповерхівки на вулиці Сагайдачного, 14 у Володимирі-Волинському покликали на перевірку Інспектора Лялю після того, як просто посеред дороги в асфальті помітили діру, в яку з легкістю може проникнути нога.

Діра утворилася невідь звідки. Скоріше за все асфальт провалився над ливневою каналізацією – знизу дзюркоче вода. Люди побоюються, що з часом вона стане ще більшою. Гратися дітям у дворі стає небезпечно.

Як розповіли місцеві мешканці, про необхідність проведення ремонту у дворі зверталися до місцевої влади, і їм розповіли, що цьогоріч ремонт у дворі передбачений.

Проте усунути небезпечні ділянки, де вже немає асфальту, мешканці просять чимшвидше.

Раніше, кілька років тому через двір можна було потрапити з вулиці Сагайдачного на вулицю Незалежності. Люди розповідають, що тут часто паркували машини, навіть на тротуарі. Тому він з часом почав сипатися. Довелося ставити металевий обмежувач руху.

Проте ситуацію це не врятувало. Тротуару тут немає, а в темну пору доби цим двором не варто ходити, адже «зловити» яму і вивихнути ногу можна дуже легко.

Крім того, розповідають люди, також вночі часто тут зовсім не тихо – на лавочках, де вдень відпочивають місцеві мешканці, гають час ввечері шумні компанії. Такі ж проблеми і в сусідніх дворах. Вирішити проблему можуть нові ліхтарі чи камери.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа