<

Обвал будівлі у Володимирі: власники розбирають хиткі конструкції, щоб чимшвидше дати можливість відкрити вулицю для руху авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:01 | 6.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
10287
/ Коментарі відсутні

У Володимирі власники будинку на вулиці Ковельскій, який обвалився в останній день вересня, працюють, аби швидше розібрати хиткі конструкції, укріпити фундамент будівлі. Усе для того, щоб можна було відкрити вулицю для руху автомобілів.

Про це БУГу повідомив один з власнкиів будівлі Мстислав Бражніков. За його словами, над укріпленням фундаменту і працювали в той час, коли несподівано будівля почала тріщати.

Нагадаємо, у Володимирі на вулиці Ковельській 30-го вересня обвалилася частина будинку, перекрили відрізок центральної вулиці міста.

Приміщення було старим і потребувало укріплення. Почала деформуватися одна частина фундаменту з боку Ковельської, говорить Мстислав. Раніше був підвищений рівень землі через те, що біля будівлі поклали бруківку, тому фундамент підтікав. Неодноразово проїжджала великогабаритна техніка і з часом будівля рйнувалася. Діяти потрібно було швидко.

БУГ пустили всередину будівлі і показали, як там все зараз виглядає і чому ремонт тут був необхідний.

Наразі визначаються, яким чином розібрати частину будівлі так, що не зруйнувати те, що лишилося і зняти конструкції, що постраждали, акуратно. Планують посилити фундамент, щоб можна було відркити відрізок дороги для руху автомобілів.




24 Квітня, Середа