<

Обрали трьох переможців конкурсу реконструкції площі Героїв у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:55 | 15.12.2022 / Володимир / /
Перегляди
1454
/ 1 коментар

15-го грудня в приміщенні ЦНАПу провели заключне засідання конкурсної комісії відкритого архітектурного конкурсу на найкращу концепцію капітального ремонту площі Героїв у Володимирі, який відбудеться в майбутньому.

До складу комісії, яку очолював перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, входили архітектори, художники, історики та підприємці. Вони попередньо ознайомилися з сімома роботами конкурсантів і визначили своїх фаворитів.

Перше місце посіла пропозиція №230722 архітектурного бюро “Урбан промо” (м. Львів), друге місце – пропозиція №141121 від ТзОВ “Топ Гіп” (м.Рівне) та третє місце здобула пропозиція №161820 Вадима Милостюка з Дніпра.

За перше місце передбачена премія у розмірі 50 тисяч гривень, у другого місця  – 40 тисяч гривень та за третє місце – 30 тисяч гривень.

Під час проведення реконструкції площі, яка розпочнеться в невизначеному майбутньому, до уваги візьмуться проєкти трьох переможців.

Нагадаємо, представили сім проєктів: у Володимирі комісія розглянула концепції реконструкції центральної площі




один коментар
  1. Мені взагалі подобається ідея, коли місто, стару його частину, намагаються зберегти в первозданному вигляді. Часом буває купую старі листівки з міськими пейзажами, а там якби не підпис, то міста і не впізнати б

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер