<

Обличчя медиків 14-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:22 | 18.06.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Командування та особовий склад військової частини вітають наших медичних працівників із Днем медика! Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, достатку, всіх життєвих гараздів.

Наше життя докорінно змінилося три роки тому, коли українську землю почав нещадно, без жалю, шматувати ворог. І разом із воїнами, для яких слова «Душу й тіло ми положим за нашу свободу!..» перетворилися на щоденну реальність, на захист України стали й наші янголи-охоронці – військові медики, – про це повідомляють у прес-службі 14-ї бригади.

Сержант Олег Мандрик служить фельдшером в підрозділі, який займає одну з найнебезпечніших ділянок фронту. До служби в Збройних Силах України Олег Володимирович близько 20 років працював у відділенні швидкої допомоги на Львівщині. А у червні 2016 року підписав контракт із нашою військовою частиною. Чоловік каже, що саме тут, на передовій, його досвід медика найбільш необхідний. Бо очевидно, що на фронті, частіше, ніж будь-де, виникають ситуації, коли кожна хвилина на вагу золота – він неї залежить здоров’я й життя бійців. А за роки роботи на «швидкій», Олег Володимирович навчився з «холодною» головою миттєво оцінювати стан хворого, приймати блискавичні та водночас виважені рішення заради його порятунку.

Багато в нас і медиків-дівчат, які не так давно лікували діток у педіатричних відділеннях, підіймали на ноги хворих у лікувальних закладах. А нині вони пліч-о-пліч із чоловіками стоять на лінії фронту, усвідомлюючи, що тут і зараз вони набагато потрібніші, ніж у цивільному житті. Наші чарівні медики, хоча й по-жіночому тендітні, з притаманним їм усвідомленням свого обов’язку та покликання, готові будь-якої миті вирушити на передову, де їхньої допомоги і порятунку чекають бійці…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер