<

Обласну спартакіаду серед держслужбовців приймали у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 31.05.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

31-го травня у спортивному комплексі “Спорт для всіх” у Володимирі-Волинському провели обласну спартакіаду “Здоров’я” серед державних службовців.  Участь у спартакіаді взяли посадовці з районних РДА з усієї області. Змагалися і випробовували свої сили у таких видах спорту: волейбол, футзал, шахи та шашки, настільний теніс.

“Подібні заходи проводяться раз у рік. Це районні етапи, обласний етап серед обласних управлінь і обласний етап серед районних державних адміністрацій. За підсумками сьогоднішнього обласного етапу буде сформована команда з Волинської області, яка візьме участь у всеукраїнській спартакіаді державних службовців. Минулого року, у вересні, така спартакіада відбувалася в Ужгороді. Ці змагання потрібні, тому що, як ми знаємо, в здоровому тілі – здоровий дух. Подібні командні заходи гуртують колектив”, – розповів начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин.

Кожен район представила команда у складі близько 15-ти чоловік.  Загалом участь у змаганнях взяло більше 200 посадовців.

Учасники спартакіади розповідають, що подібні заходи є дуже корисними. Адже тут стаєш на крок ближче до здорового способу життя і отримуєш багато позитивних емоцій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок