<

Облаштування майданчиків для дітей, ремонт доріг та підготовка до зими – основні цьоготижневі питання у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 28.07.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Дитячі майданчики європейського зразка планує встановити у місті Петро Саганюк. На це із бюджету виділять близько 50-70-ти тисяч гривень. Окрім того, цього тижня комунальники Володимира-Волинського обіцяють закінчити ремонт дорожнього полотна на Об’їзній та офіційно презентувати оновлену вулицю громаді. Теплокомуненерго в свою чергу обіцяє у серпні приступити до робіт по встановленню в будинках міста лічильників на тепло.

Нагадаємо, липнева сесія Володимир-Волинської міськради виділила 500 тисяч гривен на Теплокомуненерго для розробки проектної документації та встановлення лічільників на опалення. Петро Саганюк на щовівторковій нараді закликав керівництво структури до відповідальності у використанні грошей платників податків. “Залишається два місяці – і ми вступимо в опалювальний сезон. А зима цьогоріч навряд чи буде такою ж теплою як минула! Виділені бюджетні кошти необхідно освоїти на тих будинках, які подали заявки. Інші – будуть підключатися до програми по встановленню теплових лічильників за рахунок прибутку організацій”, – сказав мер.

Окрім того, міський очільник повідомив, що до зими фактично готові усі міські школи. Голова дав розпорядження до 25-го серпня підготувати акти по здачі навчальних закладів до нового навчального року.

Дитячі майданчики у дворах будинків – ще одна тема оперативної наради. “Я проїхався декількома дворами міста і знаєте, наступного разу змушу чиновників, від яких залежить стан ігрових майданчиків спробувати комфортність умов на собі. Біля дитячих гірок повинен бути насипаний пісок. А там вже каміння проступає. Це якщо такі як ми з вами проїдемося – то нічого страшного не станеться, а як дитина спускатиметься – може травмуватися! Пісок насипати скрізь! Це розпорядження до виконання і на контроль!”, – наказав мер.

Окрім того Ларисі Куліковій – заступнику міського голови, Петро Саганюк дав доручення знайти можливі варіанти придбання сучасних дитячих майданчиків з металічними конструкціями. Бо дерев’яні швидко прогнивають та погано експлуатуються.

Дороги у місті продовжують ремонтуватися. Цього тижня комунальники обіцяли завершити роботи на Об’їзній та приступати до наступних ділянок у місті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця