<

Обіцяють поставити на ноги: збирають кошти на реабілітацію Богданчика з громади Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 27.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
1669
/ Коментарі відсутні

Незабаром 10-річний Богданчик Мацьоха, якому діагностували ДЦП, із багатодітної сім’ї, що проживає у селі Ласків громади Володимира, відправиться з татом у Рівне на черговий 6-тижневий курс реабілітації. На лікування та проживання необхідно зібрати близько 50-60 тисяч гривень.

За ці кошти необхідно оплачувати лікування, також потрібно знімати житло (квартиру знайшли), харчуватися. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише начальниця пресслужби поліції Волинської області Ольга Бузулук, яка вже неодноразово організовувала збір коштів і благодійні акції для Богданчика.

Вона розповідає, що наразі хлопчик знаходиться вдома, він намагається займатися на тренажері, подарованому німецьким благодійним фондом.

“Видно по фото, що йому краще, і він досить таки виріс! Усього іншого йому і трьом іншим діткам вистачає. Мріємо про те, що хлопчик стане на ніжки! Але все це можливо, якщо долучимось до допомоги сім’ї”, – додає Ольга.

Нагадаємо, 10-річний Богданчик з інвалідністю із села Ласків мріє стати поліцейським. Правоохоронці здійснили його мрію та покатали на службовому авто. Після огляду медиків на Рівненщині, лікарі пообіцяли поставити хлопчика на ноги. Проте реабілітація потребує чималих коштів. Матір сім’ю покинула, а батько, який виховує ще трьох дітей, не в змозі сам оплатити лікування сина. Тому родина змушена звертатись за допомогою до небайдужих. У листопаді Богданчик пройшов перший курс реабілітації у Трускавці, але потрібно ще багато.

Звертаємо вашу увагу, що картка бабусі Світлани Мацьохи змінилась, оскільки термін дії попередньої вийшов.

Тож, якщо ви хочете допомогти хлопчику стати на ноги, переказуйте кошти за реквізитами:

Картка ПриватБанку: 4731 2196 4555 7087бабуся Світлана Мацьоха




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер