<

Обговорюють можливість створення реабілітаційного центру для військовослужбовців у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 18.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
2162
/ Коментарі відсутні

Командир 14 ОМБр імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко в одному з прифронтових населених пунктів зустрівся з ректором ВНУ імені Лесі Українки Анатолієм Цьосем та першим заступником міського голови Володимир-Волинської територіальної громади, депутатом Волинської обласної ради Ярославом Матвійчуком.

Гості приїхали навідати воїнів рідної Князівської бригади в район виконання нею бойових завдань, – повідомляють на фейсбук-сторінці 14 ОМБр.

Привітали полковника Олександра Охріменка з державною нагородою, орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня, яку йому нещодавно було присвоєно Указом Президента України.

Також поспілкувалися зі старостою населеного пункту, який завдяки нашим воїнам був звільнений з-під російської окупації, пані Світланою, обговорили особливості роботи органів місцевого самоврядування на Волині та на прифронтових територіях, виклики, які постають перед містами та селами, що завдяки ЗСУ повертаються до нормального життя.

В ході зустрічі командир Князівської 14 омбр полковник Олександр Охріменко та ректор ВНУ ім. Лесі Українки детально обговорили можливість військовослужбовців бригади та їхніх дітей на пільгових умовах здобувати освіту в навчальному закладі.

Акцент зробили на навчанні поранених військовослужбовців з їх подальшим працевлаштуванням, створенні оптимальних умов навчання для воїнів, які виконують завдання за призначенням на фронті. Усі напрацьовані домовленості полковник Олександр Охріменко та Анатолій Цьось домовилися найближчим часом оформити документально.

Командир бригади під час зустрічі в черговий раз підняв питання створення потужного реабілітаційного центру обласного рівня для військовослужбовців у Володимирі, де дислокується військовий гарнізон.

В свою чергу, перший заступник міського голови Володимир-Волинської територіальної громади, депутат Волинської обласної ради Ярослав Матвійчук пообіцяв на обласному рівні наполегливо просувати ідею створення такого центру.

Гості передали військовослужбовцям бригади привезені медикаменти та речі, синьо-жовті стяги, які є одним із символів нашої Перемоги, і невдовзі замайоріють у всіх містах та селах України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер