<

«Обезголовлені та обезкровлені»: на обійсті у Володимирі-Волинському невідома тварина понищила курей. Фото 16+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:51 | 20.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
79
/ коментарів 8

19-го липня, вранці мешканка Володимира-Волинського Ольга Маєвська, яка проживає на вулиці Ніла Хасевича, була дуже нажахана через інцидент, що трапився на її подвір’ї – невідома тварина незвичним способом понищила курей.

За словами жінки, вона зранку зібралася погодувати курей. Та коли підійшла до курника, побачила виламані двері зі слідами кігтів та декілька мертвих птахів, розкиданих по всій городині, – пише Місто вечірнє.

Усі кури, що лежали у міжрядді картоплі, були обезголовлені та обезкровлені. Налякана жінка одразу зателефонувала рідним, які згодом викликали поліцію.

Як розповідає Ольга Маєвська, представники правоохоронних органів приїхали і описали все, що побачили. А також запевнили жінку, що це точно зробила не людина. Проте вона не впевнена, що і тварини до цього причетні.

“Які з тварин, що живуть в наших краях, могли виламати двері із замком? Хіба дикий лис чи собака таке може зробити? І поліція каже, що то не люди. Напевно, якась чупакабра у нас завелася”, – каже жінка.

Та й не дивно, що щось могло завестися – поруч із будинком Ольги Маєвської декілька років тому мешканці Нововолинська придбали ділянку. Проте за цей час жодного разу там не прибиралося. На сьогодні там непролазні хащі із купами сміття.

“Спочатку, щоб зілля не сіялося мені на город, я підкошувала попід огорожею з їхньої сторони. Але, як сил не стало, перестала це робити. Першими почали приповзати на мій город змії. А тепер і чупакабра з’явилася. Через такий безпорядок, не дивно, що там водиться таке. Тільки от курей шкода”, – розповіла жінка.

Нагадаємо, у 2018-му році мешканці Нововолинська підозрювали, що на їх подвір’ї чупакабра знищила качок.




коментарів: 8
  1. У мене в червні подібна картина була 10курочок і півник лежали з відірванми головами по самі ключиці.В мене по сусідству живе мисливець.Каже.що це куниця..В вольер залізли через дах,навіть прокусивши металеву сітку.Це видовище не для слабих нервами людей.Невже одна куниця може за один раз стільки перегризти курей? Видно була з виводком…

    • Куниця маленька тваринка, (в нас колись поселилися сімейство в сусідній хаті де ніхто не жив) вона ніяким чином не вирвре двері, а от мисливський пес вирве запросто, в нас вирвав доски і якби мама вчасно не вийшла було б те саме. А в декількох сусідів плвиривав доски і передав в кроликів, їсти їх не їв, лише задавив. Чи пес не знає досі,але біди по селі наробив багатьом, видно власник на ніч випускав його, а цей,, охотився,,

  2. Курочка,це був п’яний в дребезгі сусід —чупакабр,з виводком.Не звертай уваги..

  3. А що куниця настільки сильна, що може роздерти двері?
    Не зрозуміло…
    Але в тих хащах, що на фото, може будь хто жити…

  4. В травні в мене на ділянці, вул.Чернігівській , щось подушило всіх курей, слідів злому жодних, періодично це повторюється. Дуже шкода курочок :(

  5. Це мисливець,заклав рушницю у ломбард,пішов проти курочок в рукопашную…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер