<

Обережно шахраї: псевдоволонтери від імені першого заступника міського голови Володимира збирають кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 17.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1201
/ Коментарі відсутні

У Володимирі повідомили про шахраїв, які представляються першим заступником міського голови або кимось із посадовців, та збирають кошти ніби то на допомогу армії і біженцям.

Про псевдоволонтерів застеріг перший заступник міського голови Володимирі Ярослав Матвійчук та повідомив, що він особисто не займається збором коштів.

“Сьогодні отримали декілька тривожних сигналів: телефонують і представляються мною або кимось із керівників громади! Просять перерахувати гроші на армію, потреби біженців, купівлю бронежилетів тощо”, – написав Матвійчук.

Він просить мешканців, до яких надійшли схожі повідомлення у вайбері, заявляти до поліції, та ні в якому разі не перераховувати їм кошти!

“Заявляю, що від нашого імені діють шахраї!!!! Не реагуйте! Не перераховуйте ніяких коштів! Будьте пильні та обережні!”, – застеріг Матвійчук.

Він додав, що про всі важливі речі та всі діючі реквізити повідомляють на сторінці громади в фейсбуці, або на сайті Володимир-Волинської міської ради. До слова, звідси й бере інформацію інтернет-видання “БУГ”.

Реквізити шахраїв. Кошти за ними не надсилайте!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа