<

Новий мер, старі ворони: Пальонка заявив, що боротиметься з «жителями» центрального парку Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:30 | 8.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
23
/ коментарі 2

Кілька років у Володимирі ведуть мову про боротьбу з воронами в центрі міста. Їх особливо багато у парку біля історичного музею. Боротьбу вирішили продовжити. Мер Ігор Пальонка зазначив, що до справи потрібно підійти з розумом і дослідити успіх в цій проблемі інших міст.

За словами Ігоря Пальонки, про цих ворон в центрі міста в нього запитали в перший тиждень роботи багато людей. Значить проблема дійсно турбує мешканців міста. І це не дивно, говорить мер, адже у Володимирі-Волинському є парки, проте присісти там і відпочити просто не можливо через цих птахів.

Вже планують приступати до кронування дерев. Також, зазначив Пальонка, сам поїде подивитися, як проблему вирішили в іншому місті.

“Хочу поїхати в інше місто, де знайшли метод. Треба встановити відлякувач птахів. Не такий примітивний, а професійний. Хочу спочатку сам подивитися, чи воно працює.

Нагадаємо, що попередній мер Петро Саганюк пропонував до 50 тисяч премії людині, яка вирішить питання ворон у парку.




коментарів: 2
  1. Збивання водою або руйнування гнізд не дає нікого результату. Через пів години ворони починають відбудовувати гнізда знову. Перевірено,повірте колишньому пожежникові. Є простіший і дієвіший метод. Гніздо будується на трьох і більше розгалуджених гілках. Достатньо зняти гніздо, зрізати лишні гілки залишивши дві і все.

  2. Шо тут думати: повісьте нестатичні блискучі предмети (CD диски файно підійдуть) і на всяк випадок то тут то там декілька штучних пташок сови.
    Шоб добити психіку гадів – закупіть ше декілька штучних ворон і повісьте за лапи вниз головою.
    Все! Проблема вирішена!
    Ворони дуже розумні, хоч поводяться дурнувато.
    Кожен з перерахованих методів працює, але беручи масштаб проблеми – об’єднайте всі разом.
    Які відлякувачі, які професійні?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок