<

Новий тренд: іграшка-антистрес «поп-іт» – в руках кожного третього малюка у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:11 | 5.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3054
/ коментарі 3

Трендова іграшка, яка набрала популярності завдяки Тік-току тепер у руках багатьох дітлахів Володимира. Чому вона стала такою роповсюдженою та в чому її користь – поцікавився і БУГ.

Поп-ітами (від англійського pop-it – «лопни це») називають силіконові листи з осередками, які видають приємний звук при натисканні, що нагадують бульбашки, які лопаються на пакувальній плівці.

Але у іграшки є перевага: як тільки ви закінчили натискати кульки на одній стороні, лист можна перевернути і почати справу заново.

Коштує такий антистрес від 100-та до 200 гривень.

Факти пишуть, що поп-іт – черговий спосіб зайняти гіперактивні руки. Багатьом це й справді допомагає сконцентруватися або навпаки відволіктися. Для інших – спосіб впоратися з тривогою, але, як попереджають психологи, вважати такі іграшки порятунком не варто. Нагадаємо, що раніше були популярними серед молоді спінери.




коментарів: 3
  1. Від чого це діти раптом поголовно стали такими стресовими? А чи не від того, шо їх Природа наділила немудрими батьками, які клюють на всяку фігню і витрачають гроші на непотріб?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер