<

Новий сучасний спортивний майданчик відкрили в одному із дворів Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 1.08.2016 / Володимир / /
Перегляди
426
/ коментарі 3

31-го липня в дворах багатоповерхівок по вулиці Старицького 3/1, 3/2, Ковельська, 132,134,136 у Володимирі-Волинському відбулось відкриття сучасного спортивного майданчика для дітей.

Саме такий подарунок для жителів вказаних будинків зробила міська влада до відзначення Дня міста. Кошти на встановлення були виділені 15-го липня і протягом двох тижнів підрядник виконав зобов’язання.

Спортивний майданчик розміром 22 на 9 метрів із штучним покриттям для усіх популярних ігрових видів спорту: гри у футбол, волейбол, баскетбол, хокей – аналогів якому поки, що немає у місті.

Стрічку приїхав перерізати міський голова Петро Саганюк, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник відділу молоді та спорту міськвиконком В’ячеслав Петрук, підрядник Володимир Рудюк, депутат міськради Григорій Цаль-Цалко.

“Літом є питання де подіти дітей, щоб не сиділи за комп’ютерами. На цьому місці був стихійний смітник, звалище. Ми його розчистили, загородили сіткою, висипали породу і зробили спортивний майданчик, де літом можна грати футбол, волейбол, баскетбол, а зимою його характеристики дозволяють заливати водою під хокей. Роботи виконувало приватне підприємство “Спортелітбуд” із міста Луцьк за 10-ть днів. Кошторисна вартість становить 175 тисяч і 400 гривень.” – розповів Григорій Цаль-Цалко, депутат міської ради, який ініціював роботу над майданчиком.

Міський голова повідомив присутнів, що в планнах міської влади спорудити ще кілька таких майданчиків по всьому Володимирі-Волинському.

IMG_9902
IMG_9892
IMG_9899
IMG_9903
IMG_9905
IMG_9907
IMG_9911
IMG_9913
IMG_9924
IMG_9928
IMG_9931




коментарів: 3
  1. майданчики , це добре , але краще щоб місцева партія влади – блок петра порошенка це робила за свої гроші , а не за гроші бюджету , добре бути при владі і так піарити своїх членів більшості , чому опозиції постійно відмоваляють , на їхніх дільницях тех живуть люди … а чи не такі люди , а , пане Саганюк , Матвійчук та Петрук …

  2. місцевий, вам би де до лісу!! Там вас будуть влаштовувати ялиночки, берізонькі, спів пташок?))) АБО їдьте до Києва керуйте, такі грамотні люди пропадають у такому маленькому місті!!!!

  3. це добре,що влада хоча зараз починає думати про майбутнє нашого міста, про дітей які мають де гуляти, а не сидіти цілими днями за комп”ютерами, а потім…. лікарні, хвороби. Цим дітям все одно яка партія чи опозиція побудувала цей майданчик, головне що він у них є. Головне, не зупинятись на цьому. А деякі мешканці нашого міста будь-яку добру справу “облють” брудом, шукаючи в цьому негатив. Продовжуйте будувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер