<

Новий сміттєвоз придбали для Нововолинська вартістю понад 1,2 мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 23.10.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Автомобільний парк виробничого управління комунального господарства поповнився ще однією одиницею транспорту – ГАЗ -3309, який призначений для збору та вивезення сміття.

Ключі від нього вручив сьогодні, 23-го жовтня  2017 року, міський голова Віктор Сапожніков водієві Миколі Янюку.

Новий автомобіль придбано за кошти міського бюджету. Його вартість 1 мільйон 240 тисяч гривень, – зазначає відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю.

Як зазначив начальник виробничого управління комунального господарства Артем Жигалюк,  новий  сміттєвоз дасть змогу економити кошти підприємству. А Микола Янюк, маючи майже 50 років виробничого стажу  водія, чекає моменту, аби випробувати автомобіль у роботі.

Віктор Сапожніков задоволений, що є можливість кожного року закупляти новий транспорт  для  комунального господарства Нововолинська, який сприятиме прибиранню та дотриманню чистоти в місті.




коментарів: 3
  1. сапожніков розпочав виборчу кампанію в місті за кошти платників податків?? а як це новий автомобіль куплений від російського виробника – шановний мер не знає , що в Україні війна, розпочата росією і любі гроші допомагають росії?????

  2. краще б наш мер зайнявся зміною системи смітників. зараз як вітер так мусор по всюди літає. напевно в німеччині як був то не бачив як європейці мусор викидають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер