<

Нову установку для прочистки каналізації планують закупити для потреб Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 13.04.2017 / Володимир /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Каналопромивну машину варто купити для потреб міста. До такого висновку дійшли представники влади Володимира-Волинського та місцевого водопровідно-каналізаційного господарства 13-го квітня після демонстрації роботи подібної машини у Володимирі-Волинському.

Установка для прочистки каналізації від офіційного дистриб’ютора фірми «Ridgid» в Україні вартує близько 800-900 тисяч гривень. Ціна варіюється залежно від комплектації. Для пересування установки потрібен автомобіль. Разом із ним така спецтехніка коштує близько 1 млн. 600 тисяч гривень.

“Установки працюють на базі бензинових та дизельних двигунів, мають німецькі насоси і резервуар для води. Довжину шланга для прочистки може вибрати клієнт. Взагалі, є шланг для прочистки каналізації і шланг для забору води. Якщо є близько джерело води, то можна не набирати рідину в резервуар, а працювати від водопроводу. Установка пристосована до роботи з трубами різного діаметру. Є обладнання просто для прочистки, є комбіноване, яке очищає і відкачує воду. Усі машини мають гарантію на один рік  і для них передбачене сервісне обслуговування. Подібну машину у Волинській області ми вже продали Ковельському водоканалу. Установку поставляємо і також навчаємо працювати на ній людей. Для роботи спецтехніки потрібно дві людини”,- розповів представник фірми-дистриб’ютора Ярослав Білоножко.

Демонстрацію роботи установки провели на каналізаційній мережі міста на вулиці Ковельській, неподалік будинку №104. Бачив демонстрацію перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

“Розглядаємо можливість купівлі для міста каналопромивної машини – це важливе спецобладнання, яке можна використовувати також для прочистки ливневої каналізації. Так у зимовий період вулиці міста постійно посипаються піском. А весною усе це йде в ливневу каналізацію.  Тому її  потрібно прочищати. Інші міста обласного значення вже мають подібну спецтехніку. Вона проявила себе у роботі позитивно. Нашому місту також потрібна така машина. Між каналізаційними колодязями відстань 40-50 метрів і прочистити труби добре зараз немає можливості. Залучати для таких робіт людей  з неефективним обладнанням, яке використовується десятки років, м’яко кажучи, смішно”, – зазначив перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук.

Працівники Володимир-Волинського управління водопровідно-каналізаційного господарства розповідають, що поки подібної  установки у Володимирі немає, змушені затрачати багато часу і сил на прочистку забитих відрізків каналізаціїних труб. Тому виступають за придбання такої машини.

Якщо усе вдасться, то до кінця 2017-го року місто отримає нову спецтехніку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця