<

Нову структуру виконкому та апарату міської ради затвердили депутати Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:06 | 26.01.2021 / Володимир / /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

26-го січня під час засідання сесії Володимир-Волинської міської ради депутати проголосували за проєкт рішення про затвердження структури апарату та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради.

Проєкт рішення, як ідеться в пояснювальній записці, зумовлений необхідністю впорядкування структури апарату та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, а також дотриманням ст.26, 42, 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Як розповідають, це дозволить повноцінно організувати подальшу роботу апарату та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради.

Структуру апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради затвердили в кількості 146,5 штатних одиниць.

Нова структура виглядатиме так:

Так, замість відділу культури і туризму, з’явиться відділ культури і мистецтва, туризмом у місті опікуватиметься відділ міжнародної діяльності і туризму. Також утворено відділ комунального будівництва та відділ житлово-комунального господарства. Вони входитимуть до структури управління інвестицій. Також є інші зміни.

Депутат Олег Тимосевич запитав, чи не буде дублювання повноважень певних відділів.

Автор проєкту, керуюча справами міськвиконкому Ірина Лошенюк зауважила, що дублювань не буде. Положення для відділів будуть розроблені на наступну сесію і затвердженні депутатами.

Депутат Костянтин Зінкевич зауважив, що не бачить значного скорочення бюджетних працівників, на що Ірина Лошенюк зазначила, що після об’єднання громади послуги потрібно надавати і в селах. Загалом кількість працівників скоротилася. Було 152, а буде 146,5.

Депутати підтримали проєкт рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер