<

Нововолинська школа стала першою у рейтингу шкіл Волинської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 21.08.2019 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
33
/ 1 коментар

НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1 – колегіум» стала першою у рейтингу шкіл Волинської області за 2019 рік. Також інші школи з Нововолинська та Володимира-Волинського увійшли в кращу десятку загальноосвітніх навчальних закладів області.

Рейтинг складено інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» на основі загальноосвітніх шкіл Волинської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2019-му році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Також у кращу десятку увійшли: 5- те місце у рейтингу належить Нововолинській гімназії, 6-теВолодимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського, 7-ме Володимир-Волинській НВК “ЗОШ І-ІІІ ст. №3 – ліцей”, 10-теНововолинському науковому ліцею-інтернату Волинської обласної ради.

Повний рейтинг загальноосвітніх навчальних закладів Волині можна переглянути тут.




один коментар
  1. Якщо директором нововолинського ліцею залишиться й надалі диктатор Лазаренко,то через пару років рейтинг буле як в сільськоі школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок