<

Новорічно-різдвяна атмосфера Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 28.12.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

В останні дні грудня у Володимирі-Волинському стало по-справжньому атмосферно, не зважаючи на відсутність снігу. На вулицях міста, на вікнах та балконах будинків мерехтять святкові вогники.

Жителі міста нахвалюють новорічну хвойну красуню на площі Героїв. Вбраний гірляндами культурно-мистецький центр. Люди фотографуються на фоні тематичних інсталяцій.

Здається, що карантин все-ж вплинув на загальний святковий настрій людей – у порівнянні з минулим роком, сяючих гірляндами з вікон та балконів будинків у місті значно збільшилось. Усі скучили за чимось святковим і прекрасно-чарівним.

Помітно, як мешканці Володимира старалися цікаво декорувати свої помешкання знадвору. Прикрашають і ялинки у своїх житлових кварталах.

Представники бізнесу також не шкодують коштів на новорічні вогники: магазини і супермаркети, кафе та ресторани, аптеки та заправки пропонують відвідувачам відчути атмосферність свята, яке у багатьох людей асоціюється із великою кількістю гірлянд, різноманітттям декору, прикрас, іграшок та ялинок.

Пропонуємо читачам зануритись у святкову атмосферу княжого міста, попередньо увімкнувши актуальний наприкінці 2020 року-го у різних варіаціях “Щедрик” Миколи Леонтовича.

У 2021-му році бажаємо кожному побачити диво.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа