<

Нові подробиці вбивства солдата в Володимир-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 20.11.2014 / Володимир / , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

Як уже повідомляв «БУГ», 18 листопада у Володимирі-Волинському на території військової частини командир взводу танкового батальйону, старший лейтенант вбив ножем військовослужбовця.

З неофіційних джерел у Володимир-Волинській міліцій стало відомо, що напередодні страшних подій старший лейтенант військової частини, командир танкового взводу Р. та вбитий ним солдат К. разом перебували у казармі і, ймовірно, вживали спиртні напої.

За кілька днів до того військовослужбовці отримали заробітну плату. Старший лейтенант, а його називають сином одного із командирів добровольчих батальйонів, мав квиток на Харківщину через Київ. В казармі він вирішив згаяти час до моменту відправки потяга на Київ, а він з Володимира-Волинського відправляється о 0:46.

Біля 20 години військові вийшли з казарми на перекур і тоді між старшим лейтенантом та солдатом виникла словесна перепалка. Нібито, офіцер звернувся до солдата словами «що ти кудкудахкаєх». Той порахував це за образу, суперечка переросла у бійку. Ще один солдат, який був свідком інциденту, став їх розбороняти і ніби все втихомирилося.

Свідок пішов до туалету, а вже звідти почув, що бійка продовжилась. Коли вийшов з вбиральні, побачив одного солдата, що оперся на стіну казарми. Офіцера поруч з ним вже не було.

Свідок зайшов до казарми взяв ще двох хлопців та разом хотіли завести солдата до будівлі. Коли підійшли ближче, помітили ніж, що стирчав з грудей солдата та калюжу крові. Відразу ж викликали швидку допомогу та міліцію. Але врятувати життя рядовому не вдалося.

Солдат – родом із села Велимче Ратнівського району. 24-річний боєць уцілів у запеклих боях за Савур Могилу та Донецьк, єдиний з екіпажу вижив після прямого потрапляння міни в танк, а загинув у рідній роті.

Правоохоронці Володимира-Волинського чекали на офіцера під час посадки на потяг «Львів-Київ», але він обрав інший шлях для втечі. Наступного дня його спіймали в одному із сіл Черкаської області.

«Волинські Новини»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця