<

Нові комп’ютери до новорічних свят отримала Устилузька загальноосвітня школа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 29.12.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Голова Володимир-Волинської райради Роман Гук та депутат Устилузької міськради Олександр Сидорчук переддень Нового року презентували три нові комп’ютери та плазмовий телевізор для класу інформатики міської школи. Такий щедрий жест пояснюють тим, що на виборах їхня допомога громаді не закінчилася. Обіцяють реагувати на потреби виборців протягом усієї каденції та вирішувати проблеми не лише на словах, а й на ділі.

Олександр Сидорчук ще й до свого депутатства не полишав рідне місто дружини без допомоги. Його підтримку знають та цінують у місцевій церкві, неодноразово за його допомоги вирішувався ряд складних комунальних питань Устилуга.

Роман Гук – випускник міської школи, його добре пам’ятають вчителі, наразі у навчальному закладі вчиться його син Богдан. “По-перше, я – вдячний учень цієї школи, по-друге, знаю, що на уроках інформатики діти по двоє, а то й троє тиснуться за одним комп’ютером. Відповідно, освоїти практичну сторону програми з предмету повноцінно не можуть”, – так пояснює мотиви свого вчинку голова райради.

Із появою додаткової сучасної техніки кожна дитина протягом уроку матиме змогу не лише послухати матеріал, а й виконати індивідуальне практичне завдання. “Окрім того, на сьогодні учні 4-7-х класів не мають підручників. Плазмовий телевізор дає більші можливості для презентації теоретичного матеріалу не лише з інформатики, а й інших предметів”, – розповіла директор школи Світлана Михайлець.

Керівник навчального закладу каже, що на свято Миколая Роман Гук та Олександр Сидорчук забезпечили всіх учнів солодкими подарунками та обіцяли і в подальшому не залишати освітню установу без уваги.

DSCN7294
DSCN7284




коментарів: 2
    • Не жартуй так. Міщани прекрасно знають хто він і що він.
      З якого бюджету була здійснена ця покупка ? Якщо з своєї кишені, то повір, своє він ще поверне. Не меценат він і всі жителі міста це прекрасно знають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер