<

Нові дитячі майданчики встановлено міською владою у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 19.10.2015 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарі 3

Вартість одного майданчика – двадцять сім тисяч дев’ятсот двадцять гривень. Перші три з десятьох запланованих дитячих майданчиків встановлено у дворах за адресами: вул. Ковельська, буд.102, вул.Сагайдачного, буд.3., вул.Поліської Січі, буд.51.

Майданчики для місцевих малюків виготовлені та встановлені вони найбільшим у західному регіоні виробником ліцензованих дитячих майданчиків – Львіським ТзОВ «Європейський парк»  за кошти міського бюджету.

Це обладнання розраховано для використання на відкритому просторі, в будь-яких погодних умовах та спеціально для цього пристосоване, воно більш безпечне для дітей. Незважаючи на прохолодну погоду, дітвора з радістю апробовувала нові розваги, а дорослих мешканців  встановлені у дворах майданчики спонукали взятись наводити лад – приміром, у військовому містечку жителі одразу ж організували прибирання території навколо місця, де гратимуться та відпочиватимуть їхні малюки.

майдан3
майданчик
майданчик2




коментарів: 3
  1. Свідерський що більше часу на облаштування майданчиків не було? Чи команди від папи не получив? Пристосуванець.

  2. Наскільки знаю і сам бачив,як роки два тому, Свідерський разом з мешканцями встановлював гойдалки та облаштовував майданчики. А те що зараз встановили плюс для всіх! гадять в коментах ті хто це вміє найкраще)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер