<

Нова редакція “БУГу” відтепер працює у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 1.07.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 3

З першого липня у Володимирі-Волинському запрацювала нова редакція інтернет-видання “БУГ”

Поява ще одного редакційного помешкання зумовлена тим, що ми прагнемо стати ближчими містянам Володимира-Волинського та району. Це велике місто обласного значення, де насичено вирує громадське, політичне, соціальне та культурне життя.

У планах колективу – проведення прямих ефірів зі студії у цьому місті, купа нових ріаліті-проектів, організація та реалізація прес-конференцій із цікавими та видатними людьми. Також – це платформа для молодої, талановитої молоді, яка завжди може поділитися з нами своїми ідеями і бути впевненою у їхній реалізації.

БУГ – молода команда однодумців. Нас мало, але ми – фанати своєї справи. Кожен – індивідуальність, усі неповторні.

Сподіваємося, з Вашою допомогою, дорогі мешканці Володимира-Волинського, наш сайт урізноманітнится безліччю місцевих новин, статей, блогів, інтерв’ю. А рубрика “Обличчя БУГу” замайорить новими личками із цього древнього міста.

Ми хочемо знати, про кого із видатних мешканців міста Ви бажаєте прочитати наступне інтерв’ю, кого побачити у прямому ефірі, задати питання “на злобу дня”. Журналісти у Володимирі-Волинському готові проводити розслідування, виїжджати на місця надзвичайних подій, спілкуватися з усіма верствами населення, незалежно від віку, статі, політичної та релігійної приналежності.

Незабаром пройдуть місцеві вибори. Тому “БУГ” запрошує усіх лідерів патріотичних партій до діалогу та конструктивної співпраці. Ми прагнемо стати демократичною, незалежною базою, де зможуть презентувати свої програми усі бажаючі.

Володимир-Волинський потужний центр діяльності громадських організацій. Прямі ефіри, інтерв’ю, дебати в ефірі “БУГу” дадуть можливість лідерам міста та району висловитися, а володимирцям дізнатися про діяльність своїх представників.

Наразі успішно діють наступні проекти: «Обличчя «БУГу», «Інспектор Ляля», «Чутки над «БУГом», «Таблоїд», «Блоги», «Місто буденне», «АвтоБУГ».

“БУГ” – в епіцентрі кожного дня! Бути з нами – цікаво, працювати у нас – престижно, бути нашим гостем – комфортно!

Координати редакції у Володимирі-Волинському: вул. Ковельська, 74 (магазини “Версаль”).

Журналіст по місту та району – Наталія Пашкетник




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок