<

Нова поліція з’явиться не лише у Луцьку, а й у Володимирі-Волинському та Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 30.07.2015 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 4

28-го липня у Луцьку з робочим візитом перебували Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Столичні чиновники презентували волинянам нову поліцію та повідомили, що уже з наступного тижня в обласному центрі стартує набір 160 поліцейських. Патрулі «нового покоління» почнуть охороняти спокій лучан уже з листопада цього року, – повідомляє прес-служба народного депутата України Ігоря Гузя

Народний депутат України Ігор Гузь, який супроводжував урядовців протягом їхнього перебування у Луцьку, повідомив, що особисто контролюватиме процес створення поліції на Волині. Парламентар також  заявив, що підтримує цю ініціативу МВС та сприятиме тому, або найближчим часом  нові патрулі з’явилися у містах Володимир-Волинський та Нововолинськ.




коментарів: 4
  1. уже в киеве 4 полицаев выгнали,против одного завели уголовное дело,провалились ваши реформы,как были мусора так и будут

    • а что ты хотел? все норм, главное вовремя все делать, чтобы они не распустились, как их старые коллеги. пока что они все хорошо делают. А вот по поводу локальной “новой полиции”, в том же нововолынске, это будет эпик. быдла наберут, и дерьмом запечатают.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер