<

Німецькі партнери привезли фінансову допомогу для Володимира-Волинського та села Ласків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 3.05.2019 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Німецький благодійник та партнер Карл Ернст Мюллер приїхав з депутатом, який вперше вирішив відвідати Україну, Томасом Койцкі. Представники міста Цвікау привезли фінансову допомогу на реалізацію трьох проектів: двох у Володимирі-Волинському та одного у селі Ласків Зарічанської ОТГ.

Карл Ернст Мюлер протягом кількох років підтримує село Ласків. Візит відбувся напередодні Великодня – 27-го квітня. Знаючи, що в Україні свято, німці привезли солодощі, які роздавали дітям села Ласків.

Щодо фінансової допомоги, то німецькі партнери передали 3 200 євро на соціальний центр в Ласкові. Для німецького дитячого табору у Володимир-Волинській гімназії – 3 300 євро. Для облаштування велосипедної парковки у цій же гімназії – 1 200 євро.

Також німецькі благодійники передали кошти у розмірі 350 євро для хлопчика який втратив маму і його старшого брата. Ці гроші гості назбирали за день до від’їзду. Як розповіли благодійники, депутати жертвували кошти жертвували прямо в залі, де відбувалося сесійне засідання міської ради. Їх передали в лікарні Луцька на перший день Великодня.




коментарів: 2
  1. Справді, у гімназії досить хороші відносини з німецькими друзями. Вони підтримують нас у здійсненні деяких наших потреб (музичний інструмент, підручники н-д). Хочу виправити інформацію із статті. Гімназія отримала ЛИШЕ 1200 євро на реалізацію проекту “Велостоянка” у дворі навчального закладу . А щодо іншого проекту, на який заплановано – 3300, то це на табір, не німецькомовний і не в гімназії, а при церкві, для дітей, батьки, яких не можуть забезпечити літній відпочинок для своєї малечі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер