<

Німецькі інвестори відвідали майбутні об’єкти фінансування у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 18.02.2016 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

18-го лютого відбувся черговий візит німецьких інвесторів у Володимир-Волинський. Після кабінетних обговорень майбутніх дій, відправилися на об’єкти інвестування: Володимир-Волинське ТМО та міське сміттєзвалище біля Ворчина.

Генріх Беннер, голова німецької доброчинної організації “Україна. Допомога. Брайтшайд” разом із Миколою Гінайлом, головою міського благодійного фонду “Матері Божої неустанної помочі” та представниками міської влади спільно працюють над залученням близько 1-го мільйона євро інвестицій у реконструкцію Володимир-Волинського ТМО.

Нагадаємо, що німецькі благодійники вже раніше допомогли відремонтувати рентген-апарат для лікарні та привезли пульт в кабінет рентгенолога (вартість нового такого пульта коливається від 1,5 до 2-х мільйонів гривень).

Також, допомагають в його технічному обслуговуванні. Для цього час від часу приїздить монтер з компанії Siemens, яка спеціалізується на випуску медичного обладнання. Один такий візит у Володимир-Волинське ТМО вартує благодійникам 40 тисяч гривень.

IMG_1859

Головний лікар ТМО Олександр Клачук, розповів що вже є готові проекти на ремонт відділень: хірургічного, травматології, дитячого та лабораторії.

Близько години обговорювали, яке медичне обладнання необхідне для лікарні: ультразвуковий апарат, датчики для УЗД, касети для рентгену, інвентар в лабораторію та інше. Крім цього лікарні необхідні ліжка для пацієнтів і металеві тумбочки. Раніше, Микола Гінайло вже привіз 136-ть ліжок та 70 тумбочок, коляски, матраци та комплекти білизни для лікарні від німецьких благодійників.

“Відразу ми хотіли профінансувати реконструкцію всієї лікарні, але на жаль не олігархи. Зараз шукаємо можливість додатково залучити кошти, щоб виконати всі обіцянки. За один рік не можливо все зробити, потрібен час. Я пам’ятаю, що вам потрібно та що саме повинен зробити, все записав і над цим працюю” – підсумував Генріх Беннер.

IMG_1865

Німецька делегація відвідала міське звалище Володимира-Волинського, що знаходить по дорозі на Ворчин. На перспективу планується ще розробка проекту по встановленню сміттєпереробної станції.

“Маючи гроші і прагнучи їх вигідно вложити, то потрібно вкласти в сміття. Я так би і зробив. Ставиш сортувальну станцію та отримуєш окремо скло, залізо, пластмасу, папір та органіку. Все можна переробляти і на цьому заробляти гроші. Так роблять в Європі, а у нас ще не додумалися” – зазначив Микола Гінайло.

Існуюче сміттєзвалище працює лише 3 роки і вже заповнене майже на половину. За один рік сюди привозять близько 60-ти тисяч метрів кубічних сміття із міста.

Наступний візит німецькі благодійники планують на травень. На цей час вже визначаться із сумою інвестицій для лікарні. Також, як говорив пан Беннер він зацікавлений аби роботи розпочалися чим скоріше.

Нагадаємо, що німецька благодійна організація “Україна. Допомога. Брайтшайд” вже близько 15-ти років працює в країні. В співпраці із протоієреєм Миколою Гінайлом, німецькі благодійники здійснили 64 транспортні відправлення гуманітарної допомоги в Україну (кожне відправлення по кілька машин з допомогою). Допомогу роздають всім, хто звертається та частину відправляють в зону АТО. Міський фонд “Матері Божої неустанної помочі” здійснює свою діяльність з благословення митрополита Михаїла та дозволу Єпархіального управління.

IMG_1834
IMG_1817




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер