<

Німецькі депутати допомагають родинам загиблих солдат з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 7.03.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Одяг, взяття, іграшки та багато інших речей передали сім’ям загиблих в АТО Ігоря Упорова та Дмитра Головіна, депутати німецького міста Цвікау, яке є партнером Володимира-Волинського.

У чергову поїздку до дружнього Володимира-Волинського німецькі депутати Карл-Ернст Мюллер та Міхаель Гілерт збиралися особливо ретельно, адже мали на меті надати допомогу сім’ям загиблих мужніх захисників України. Мешканці Цвікау збирали речі, купували подарунки, жертвували гроші – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини

Супроводжував німецьких колег депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба.

Першими завітали до Надії Упорової. Жінка виховує двох донечок – п’ятирічну Юлю та восьмимісячну Віолетту. На жаль, Віолетту тато ніколи не погойдає на руках, адже загинув за кілька днів до її народження під час мінометного обстрілу біля села Макарове Луганської області.

Цій родині німецькі депутати передали дитячий одяг, взуття та іграшки. Маленька Віолетта навіть не плакала на руках у далеких гостей.


Пані Надія показала депутатам із Цвікау спеціальний фотоальбом зі світлинами свого чоловіка та газетними вирізками присвяченими його світлій пам’яті. Розповіла також, де він служив.


Наступними стали відвідини сім’ї загиблого в лютому цього року в Попаснянському районі Луганської області Дмитра Головіна. Двох його діток сина Івана та доньку Олександру виховує мама Дмитра –Ганна Романівна.

Для цієї родини, окрім одягу, взуття, канцелярських виробів та солодощів, вихованці дитсадків Цвікау передали коробки, в яких була маса листівок із малюнками та побажаннями.

Ганні Романівні німецькі депутати передали невелику матеріальну допомогу, яку вона, втираючи сльози, обіцяла до копійки витратити на діток.
 


Іван Головін продемонстрував гостям усі свої медалі, які він завоював на різних танцювальних конкурсах. А їх є аж 48!


Розвізши подарунки німецькі депутати пообіцяли і надалі усіляко підтримувати Україну та українців у ці складні часи, а особливо місто-партнер Володимир-Волинський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер