<

Німеччина, Польща, Швеція та Іспанія передали до ТМО Володимира гуманітарний вантаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 29.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
310
/ Коментарі відсутні

Нещодавно КП «Володимир-Волинське ТМО » отримало гуманітарну допомогу від польських, німецьких, шведських та іспанських друзів.

На адресу лікарні надійшла ціла вантажівка з гуманітарним вантажем, повідомляють у фейсбуці лікарні.

Представники фірми AmerPharma Functional Food координували збір продуктів харчування, медикаментів та засобів гігієни.

“Ця допомога, як і раніше, буде розподілена відповідно до потреб: для подальшої передачі нашим військовослужбовцям, які беруть участь у війні з росією та мирних мешканців України у зоні бойових дій, що потребують такої підтримки”, – йдеться у дописі.

Як зазначають, серед отриманого близько сотні коробок з медичними пристосуваннями, необхідними для фіксації, активізації та корекції функцій пошкодженого суглобів або кінцівок.

Ці ортопедичні пристрої використовуються у травматології для відновлення порушеної функції суглобів, кісток та хребта, а отже є надзвичайно необхідними для наших військовослужбовців, які отримують травми внаслідок військових дій.

“Дякуємо за небайдужість! Завдяки Вашій підтримці працівники нашої лікарні не лише мають змогу надавати необхідну медичну допомогу пацієнтам на місці, а й формують і відправляють гуманітарну допомогу для військових та цивільних громадян”, – повідомили у лікарні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер