<

“Ні” різнокольоровим будинкам у Володимирі-Волинському сказав міський голова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 26.09.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Чергова оперативна нарада міського голови Володимира-Волинського із керівниками структурних управлінь міської ради, 26 вересня, була присвячена питанням підготовки до нового опалювального сезону. 

Зокрема, Сергій Коба, директор Володимир-Волинського теплокомуненерго повідомив, що протягом дня завершаться останні роботи і підприємство буде повністю готовим до роботи в осінньо-зимовий період. Нагадаємо, що попередньо про повну готовність відзвітували заклади освіти, культури та медицини.

Міський голова Петро Саганюк окремим блоком поставив питання утеплення фасадів будинків. Так мер висловив обурення з приводу того, що фасад одного будинку може бути пофарбований в різні кольорів.

“Ну ви ж подивіться? На одному будинку яких тільки кольорів немає – зелений, жовтий і бордовий. Має бути певний стиль. Це ж хай зберуться всі жителі багатоповерхівки і вирішать один в один колір. Це ж не село, написали оголошення і поговорили,” – наголосив Саганюк.

Міський голова дав розпорядження першому заступнику Матвійчуку та начальнику управління ЖКГ Фіщуку розібратися в кольоровій гамі будинків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця