<

Незрозумілий графік і хамство: жителі Володимира-Волинського скаржаться на перевізника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 24.01.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
60
/ коментарі 3

У мережі фейсбук жителька Володимира-Волинського скаржиться на незрозумілий графік маршруту №4 та хамство водія пасажирам.

Про це Анна Журавльова написала у фейсбук-спільноті “Балачки Володимира”.

“Вибачте, хочу написати про наболіле. Вже цілий місяць не можу зрозуміти, як їздить маршрут за номером 4. Воно мало того, що не по графіку, а й дірки у підлозі ледь залатані, (водій, – ред.) просто не доїзджає куди б мав їхати за графіком.

Водій хамив до інваліда, який хотів скористатись пільгою і “здер” з нього гроші!!! І не все у нас погано: маршрути № 10, 14, 16, 21, 20 їздять згідно графіку, який знаходиться всередині маршрутки, принаймні, не діряві та й пільговики заходять без проблем!

Це я до того, хто скаже, що я бачу тільки негатив 😉😊Дуже прошу владу надати людям відповідь коли будуть точні графіки маршруту і маршрутки у безпечному стані для переїзду людей!”, – пише жінка.

У коментарях жителі міста підтверджують, що така проблема дійсно існує.

На сайті міської ради інформація про перевізника маршруту №4 відсутня.

Проте, зазначені номери цілодобової «гарячої лінії», яка діє при виконавчому комітеті: 3-57-10 (з 08:00 до 17:00), 3-57-01 (цілодобово).

Згідно відкритих даних, маршрут №4 (Скотофуражний ринок – автостанція –Цукровий завод) обслуговує приватний перевізник ФОП Горун А.А.

Ілюстративне фото




коментарів: 3
  1. Це просто жах. Якщо зняти маршрут #4, то вокзал і міськгаз залишаться без маршрутного таксі

    • Цілком згоден. Але на міськгаз ходить вранці по будням маршрутне таксі #16. А до вокзалу можна дійти пішки, спалити калорії можна. В Інгульцеві 1.5 км

  2. Вибачайте, а з цукрового як добиратись літнім людям?16 маршрут до нгас не ходить. Взагалі2то проавильно підняте питання. Вже за 20 років міг би перевізник заробити на нові маршрутки Он на цегельню Павловський купв гарні автобус. Премно їхдити і точно по графіку йдуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок