<

Невідомі у Володимирі-Волинському вирвали кабель електропостачання в парку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:06 | 23.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Вночі на 23-те липня невідомі особи вирвали кабель електропостачання для освітлення парку “Слов’янський”, що у Володимирі-Волинському.

Про інцидент повідомив Віктор Фіщук, начальник управління ЖКГ міста, на своїй сторінці у Фейсбук.

“Парк “Слов’янський” без освітлення. Дякую ідіотам, які вирвали кабель живлення. Жоден ідіот під час акції не постраждав”, – написав посадовець.

Додамо, що раніше в соціальних мережах обговорювали саме цей кабель електропостачання. Автор посту припускав, що це кабель живлення для відеокамер.




коментарів: 4
  1. Так…. Виконання відповідає рівню безрукості. Як то кажуть руки з д…пи ростуть. На рахунок ідіотів що пошкодили кабель їх дійсно розвелось в нашому місті.

  2. 100%, бо тільки безрукі специ могли так провести кабель ,знаючи ,що в Володимирі є багато дебілів ,яким щось поламати приносить задоволення ,а првоохоронці ніяк іх спійймати не можуть ,навіть після того як понаставляли веб камер .

  3. Даний чоловік так хотів самоствердитися, що власноруч витягнув електрогофру із опори і почав танцювати, що розкрив аферу всеукраїнського масштабу і назвав це “кабель до камер”. Дорослий чоловік,в кабелях не розбирається, гадить у своєму місті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця