<

Невідомі осквернили місце вшанування Небесної Сотні у Володимирі-Волинському. Деталі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 5.10.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському невідомі особи осквернили місце вшанування Героїв Небесної Сотні біля стін храм святого Йосафата. Значної шкоди заподіяно не було, лише лампадки та квіти згорнули в куток під поличку.

Увагу до того, що хтось посмів нашкодити місцю вшанування Небесної Стотні, звернула депутатка Володимир-Волинської міськради Ірина Мельник.

“Це було в суботу, за 15-ть хвилин до 8-ї години ранку. Коли підходила до церкви, то так рефлекторно повертаю голову і дивлюся, а біля банера з полиці свічки згорнуті (ніби рукою) в кут на землю. Вінок також перевернутий і весь подертий був. До правоохоронців не звертались. Я зайшла в церкву до брата Монаха і я йому сказали “Ви бачили, що сталось на вулиці ? Підіть подивіться” Він пішов і відразу це все поправив. Я йому говорила для чого поправляв, нехай би день постояло і люди побачили, яку хтось зневагу зробив” – розповіла Ірина Мельник в телефонній розмові.

Також, пані Мельник розповіла, що окрім неї там проходило багато людей і всі обурювались, тому що хтось поглумився над місцем вшанування Героїв.

img_1135
img_1137




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер