<

Нечистоти та будівельне сміття під парканом: жителі Володимира-Волинського скаржаться на сусіда-підприємця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:01 | 13.10.2016 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ коментарів 8

11-го жовтня до редакції інтернет-видання “БУГ” звернувся житель Володимира-Волинського, який зняв відео, як власник бару “Золота підкова” в ніч з 9-го на 10-те жовтня зливав органічні відходи поряд із житловим будинком просто на землю. 

За словами очевидця цих подій до будинку під’їхав білий автомобіль “ВАЗ” з причепом, на якому була ємність з рідиною.

Це стається систематично. На причепі з території бару “Золота підкова” вивозять ємність на тонну та зливають вміст поряд з парканом житлового будинку. Влітку стоїть сморід. Вночі з 9-го на 10-те я знову застав цей процес та зафіксував його на відео. Я викликав поліцію, але наряд, який приїхав порушника не застав. Поліцейські склали протокол і поки розвиток ситуації не відомий, – розповів обурений сусід бару “Золота підкова”.

В свою чергу власник вищезгаданого закладу запевнив, що на вказаному місці нічого незаконного не відбувалось. В ту ніч його син розвертався на автомобілі з причепом та “заглух”.

Я підійшов дізнатись, що сталося. В ємності на причепі була вода, ми її вивозили в поле. Проблем я не бачу, – запевнив власник бару.

Деталі у відео:

Друга претензія жителя Володимира-Волинського: розвантаження будівельного сміття поряд із новим тротуаром.

Власник “Золотої підкови” запевнив, що була домовленість з підрядником Полянським, який займається вкладанням нової бруківки на Зимненській, про те, що він висипану землю використає під час роботи.

Ця земля мені самому потрібна. Якщо Полянський її використовувати не буде, то я її заберу. Я мав зробити це сьогодні, але виникли проблеми з погружчиком, – розповів підприємець.

img_8642

В будь-якому разі, окрім протоколу поліції, було складене депутатське звернення від голови Володимир-Волинської фракції “Укроп” Сергія Радкевича на ім’я міського голови Петра Саганюка з вимогою вирішити цю проблему.

01




коментарів: 8
  1. Цікаво, виходить. Я нічого не зливав, а на відео чітко видно як спустошується бочка. А поліцаям це відео давали?

  2. Так ця бочка могла спустошуватись будь-де, на відео чіткого місця зливу не зазначено.

  3. Фігня!!! Нагадив та погано загріб, точніше зовсім цього не зробив. А виправдовуватись він вміє

  4. Відео не повне. На орігінальному відео е держ номера автівки Ї чудово видно де знаходився власник авто та бочки з дерьмом. До речі по тій стежці ходять мами з дітками. А тепер уявіть що може підхопити дитина яка там просто вирве квіточку або просто візьме щось до рук

  5. А ви що всі такі правильні зняли на відео машину з бочкою і думаєте що щось докажете що було в бочці не видно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер