<

Не змогли вивезти відходи: комунальники Володимира просять водіїв не паркувати автівки біля сміттєвих контейнерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 21.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
937
/ 1 коментар

21-го вересня сміттєвоз КП «Полігон» у Володимирі не зміг дістатись до контейнерів, що розташовані між будинками по вулиці Ковельській 71 і Сагайдачного 12, через залишений у не встановлених для паркування місцях автотранспорт.

Як повідомив водій сміттєвоза Олександр Марчак, з даного контейнерного майданчика, часто проблемно забирати сміття, бо доїзд перекритий транспортними засобами жителів будинків та працівників розташованих поруч організацій і установ, – повідомляють комунальники у фейсбуці.

21-го вересня водій сміттєвоза КП «Полігон» приїжджав о 6 годині ранку, після 8.00 і після 10 години ранку, проте доїзду до контейнерної площадки так і не було.

Про ситуацію, яка склалася, було повідомлено інспекторам муніципальної варти Володимира-Волинського.

Як повідомив директор КП «Полігон», така проблема існує на багатьох контейнерних майданчиках Володимира-Волинського.

“Люди, повертаючись додому, залишають автомобілі близько до контейнерів. Часто водіям доводиться самотужки шукати цих горе-паркувальників і у підсумку машина затримується і запізнюється на інші маршрути”, – зазначив директор підприємства.

У зв’язку з цим водіїв просять не паркувати свої авто ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків, або контейнерів для збирання побутових відходів, що є порушенням п. 15.10 «е» ПДР України.




один коментар
  1. Типу муніципальна варта порішає проблему? Сміхота…… Може краще вже оністрат

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок