<

Не вистачає страхового стажу для призначення пенсії – укладіть договір про добровільну участь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 18.06.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

З початку 2015-го року до Володимир–Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області подано 20 заяв про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

З такими особами, після перевірки викладених у заяві відомостей у строк не пізніше ніж 30 календарних днів з дня отримання заяви, укладено договори про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Володимир – Волинська ОДПІ повідомляє, що громадяни, яким не вистачає страхового стажу для призначення пенсії можуть одноразово сплатити єдиний внесок за договором про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Цим договором може бути передбачена одноразова сплата громадянином єдиного внеску за попередні періоди, в яких такий громадянин не підлягав загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню (у тому числі, за період з 1 січня 2004 року до 31 грудня 2010 року). При цьому, сума сплаченого єдиного внеску за кожен місяць такого періоду не може бути меншою за мінімальний страховий внесок та більшою за суму єдиного внеску, обчисленого виходячи з максимальної величини бази нарахування єдиного внеску, встановлених на дату укладення договору.

З метою подання вищевказаного договору громадянам необхідно звертатися за адресою: м. Володимир – Волинський, вул. Ковельська, 63, каб. № 3, тел.:(03342)20728.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок