<

Не хотіла працювати на громадських роботах, то потрапила під арешт: у Володимирі судили жінку, яка намагалася уникнути покарання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 13.01.2021 / Володимир / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському районі матір двох неповнолітніх дітей, засуджена до громадських робіт за вчинену крадіжку, намагалася ухилитися від відбування свого покарання. В результаті знову опинилася на лаві підсудних і цього разу під арештом.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду.  

Як зазначається в матеріалах справи, жінка була засуджена вироком Володимир-Волинського міського суду від 11-го грудня 2019 року за вчинену нею крадіжку до покарання у виді громадських робіт, строком на 90 годин.

Вона отримала направлення для відбування свого покарання до комунального господарства Зарічанської сільської ради й повинна була приступити до громадських робіт з 21-го лютого 2020 року.

Однак, намагаючись ухилитись від відбування призначеного судом покарання, в період часу з 21-го лютого по 8-ме травня 2020 року без поважних на те причин, жінка жодного разу не з`явилася на громадських роботах.  

А відтак знову опинилася на лаві підсудних. Цього разу проти неї порушили кримінальне провадження за ч.2 ст.389 КК України (Ухилення від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі).

У суді обвинувачена свою вину в інкримінованому їй злочині визнала повністю, зізналася у вчиненому і запевнила, що щиророзкалася та просила суворо її не карати.

Врешті суд визнав жінку винною та призначив їй покарання у виді арешту на строк два місяці та десять днів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця