<

Не були включені у проєкт, – мер Володимира пояснив чому не заасфальтували «кишені» для паркування на Устилузькій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 22.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
1709
/ коментарі 3

Завершується 2021 рік, а місця для паркування автомобілів на відремонтованій вулиці Устилузькій у Володимирі так і не заасфальтували. Це пов’язано з тим, що дані території не були включені у проєкт, їх планують зробити вже наступного року.

Про це розповів міський голова Володимира Ігор Пальонка під час онлайн-звіту.

Зокрема, велика незаасфальтована ділянка спостерігається біля автозаправки “ОККО”.

Нагадаємо у 2021 році завершився ремонт дороги Н-22 з Володимира до Устилуга, який реалізовувався за польські кошти і виконували польські підрядники.

“Проєкт на реконструкцію даної дороги Н-22 в межах міста в напрямку Устилуга розроблявся вкінці 2019-го на початку 2020 року кінець, і там е було передбачено заїздів біля спортивного клубу і заправної станції, а також не було передбачено навіть пішохідних доріжок”, – зазначив мер Володимира.

Він додав, що наразі ведуться перемовити зі Службою автомобільних доріг Волині для того, щоби все-таки включити доріжки, які є на вулиці Устилузькій з лівого і з правого боків та “кишені” для паркування автомобілів, які не були враховані.

Пальонка запевнив, що, якщо не вдасться домовитися зі Службою автомобільних доріг, то вони будуть переконувати депутатів, щоб профінансувати їх облаштування за кошти міського бюджету.

Читайте також: Неправильно нанесену розмітку на Устилузькій у Володимирі повинні виправити




коментарів: 3
  1. А ще треба спитати де зупинка на озері Лісне теж не включили в проект з нового року будуть знову гроші виділяти невже одразу цього не можна зробити?

  2. А як будуть робити кармани, то пошкодять основний асфальт.
    Так і живемо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер