<

Назвали підприємців, які цьогоріч працевлаштували найбільше волинян: серед них двоє у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:22 | 4.09.2021 / Володимир, Любомль / /
Перегляди
1885
/ 1 коментар

Склали ТОП-5 фізичних осіб-підприємців, які у 2021 році працевлаштували найбільше людей.

Про це йшлося 3-го вересня під час пресконференції очільника Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка, – передає ВолиньPost.

За словами Романа Романюка, здебільшого в області підприємці працюють без найманих робітників, однак є й ті, хто навпаки має чимало найманих працівників. Цьогоріч найбільше людей – 45 – працевлаштував ФОП Ігор Курілін (Луцький район; оптова торгівля напоями).

На другій сходинці – ФОП Володимир Латковський (Любомль; вантажний та автомобільний транспорт), завдяки якому роботу отримали 25 осіб.

ФОП Леонід Моргачов (Володимир; постачання готових страв для подій) взяв на роботу 14 працівників, ФОП Петро Смолярчук (Володимир; інший пасажирський наземний транспорт) – 11 людей, ФОП Іванна Патроняк (Ратне; роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами та напоями) – 10 осіб.

«Це яскраві приклади того, що підприємці наймають велику кількість працівників, мають хороші бізнеси, об’ємні напрямки діяльності і дають можливість людям працювати та заробляти кошти», – наголосив Роман Романюк.




один коментар
  1. Оптова та роздрібна торгівля, хіба це бізнес? Це спекуляція, чи ні? Колись за це давали строк, а зараз в ТОПі? Деградація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок