<

Вільний мікрофон у Володимирі-Волинському. Тема: вибори Президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 18.04.2019 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарів 6

18-го квітня у прямому ефірі “БУГ” вийшов на вулиці Володимира-Волинського, щоб дізнатися думку громадян про вибори.

У прямому ефірі усе чесно і прозоро, кожен охочий може висловитися.

З володимирчанами поговорили про те, якого кандидата підтримують і чому, чи ознайомлені з його передвиборчою програмою, чи будуть дивитися дебати, яке б запитання поставили Зеленському і Порошенку та багато іншого.

Зустріли у місті багато прихильників Зеленського.

Читачі “БУГ” також могли ставити свої запитання і залишати коментарі.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/842381319430571/

Фоторепортаж: зйомки вільного мікрофона.




коментарів: 6
  1. Просто дивно. Як можуть голосувати за блазня зеленського? Щось справді не те з володимирчанами.Видно московські служби працюють.

  2. Та все просто – люди вже стомилися від брехні посадовців вищого рівня. Люди бачать що їм Президент обіцяє в майбутньому плані жити краще – а сам збільшив свої статки в 82 рази . і так як діє Президент не поважаючи Конституцію України і так діють його депутатська братія в міській раді ( депутати з фракції БПП та як не давно їхні сателіти від Батьківщини , Укропу та Свободи на чолі з мером – прийдіть на любу сесію – переконайтесь самі !!! Тому багато людей голосують можливо не за Зеленського а проти Порошенка , не за Зеленського а проти системи , яка створена саме Президентом . Люди голосують за шанс , що можливо дасть надію на краще житття в Україні , за шанс на те , що можливо суди будуть судити по закону , що поліція буде правоохоронною а не правопорушною , що прокуратура буде діяти по закону а не по звінку і не буде займатися відписками і не буде служити владі і в ці органах буде більше порядних людей і можливо у Володимирі буде свято – коли мешканці нарешті виберуть собі чесного , справедливого і законопослушного мера…

  3. Супер, по бiльше iнтервью на рiзнi теми i на ютюб ,щоб завжди вас можно було побачити !!!)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа